Company

Tukkula Oy on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy pääosin suomalaisia ja muita pohjoismaalaisia hyvinvointituotteita innovatiivisin keinoin. Toiminta-ajatuksenamme on jälleenmyydä yhteistyöyritystemme tuotteiden pien-tukkueriä suoraan kuluttajille, mahdollisimman edulliseen hintaan, meidän katteen ollessa maksimissaan 15%. Palvelukonseptimme avulla, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme helpon, mielekkään, turvallisen ja laadukkaan sekä edullisen tavan ostaa hyviksi todettuja ja heidän usein käyttämiään tuotteita kerralla hieman isomman määrän ja säästää samalla selvää rahaa! Toimintatapojen avulla emme myöskään polje tuotteiden hintoja ja kilpaile näin yhteistyöyritystemme tai perinteisempien toimijoiden myyntikanavien kanssa!

Markkinoita tutkiessa huomasimme myös, että suomalaisten hyvinvointituotteiden vienti ulkomaille ja niiden myynti muissa maissa on melko suppeaa, eikä moni suomalainen valmistaja ole kovinkaan merkittävässä asemassa kansainvälisillä markkinoilla vaikkakin useat suomalaiset kuin myös muut pohjoismaalaiset valmistajat erottuvat edukseen muunmuassa puhtailla- ja luonnonmukaisilla tuotteillaan kuin myös kestävänkehityksen mukaisilla toimintatavoillaan. Tästä johtuen Tukkula Oy:n verkkokauppa-alusta on kehitetty skaalautuvuutta silmällä pitäen, jotta voimme laajentaa myyntialueemme ketterästi myös suomen rajojen ulkopuolelle mahdollisimman vähäisillä välikäsillä ja kustannuksilla. Tällä tavoin haluamme tukea omalta osaltamme suomalaista vientiä, helpottamalla kotimaisten hyvinvointialan yritysten pääsemistä kansainvälisille markkinoille ja luomaan brändinsä tunnetuutta myös maailmalla.

Meille tärkeää on tuotteiden laatu, puhtaus, turvallisuus, haluttavuus kuin myös liiketoiminnan toimintatapojen luotettavuus, tehokkuus ja läpinäkyvyys sekä eettisiin ja kestävänkehityksen toimintatapoihin nojautuva liiketoiminta. Niinpä yhteistyöyritykset heidän tuotteineensa on tarkkaan valittuja ja uskommekin, että Suomesta sekä muista Pohjoismaista löytyy alan parhaat ja halutuimmat tuotevalmistajat, joiden takana on jälleenmyyjän helppo seistä. Tästä johtuen panostamme pääosin suomalaisiin sekä muihin pohjoismaalaisiin brändeihin, joiden toimintatavat ja arvot, yhtyvät omiemme kanssa.

Pyrimme myös tekemään asioinnin verkkokaupassamme mahdollisimman helpoksi ja mielekkääksi. Tästä johtuen emme esimerkiksi tule ottamaan tarjontaamme liikaa tuotteita/kategoria ja näin vaikeuttamaan kuluttajan tekemää lopullista valintaa ja ostopäätöstä, vaan teemme tuotteiden esiselvittelyä asiakkaan puolesta, pyrimme valitsemaan valikoimaamme vain parhaimmaksi katsomamme yhteistyökumppanit tuotteineensa, vastaten kuitenkin myös asiakkaiden toiveisiin.

Haluamme myös, että tuotteet päätyvät asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti, edullisesti ja tuoreina, joten verkkokaupastamme tilatut tuotteet lähetetään kuluttajille pääosin suoraan tuotevalmistajien varastolta! Jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme vieläkin paremmin ja tehokkaammin, tulemme pitämään myös pientä omavarastoa, keikkein suosituimpien tuotteiden kohdalla.

Olitpa sitten kuntoilija, urheilija tai muuten vain terveydestään ja hyvinvoinnistaan tai lemmikkieläimesi hyvinvoinnista aktiivisesti huolta pitävä, yrityksemme toimintatapojen ansiosta, löydät meiltä alan parhaimmat ja halutuimmat tuotteet, kilpailukykyisimpään hintaan.

Tervetuloa ostoksille!